Me

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Kibecon 2020 -Maaginen sillipurkki

Hellou! Kirjoitan tätä postausta paluumatkalla conista, kun vielä muistankin jotakin. Tulen siis Kibeconista, joka oli 4-5.1.2020 (tietenkin meinasin kirjoittaa 2019) Sellon Kirjastossa. Tämä oli ensimmäinen kertani kirjastoconissa! Aloin miettimään, että kylläpä coneja järjestään omituisissa paikoissa.

Lähdin coniin, koska tapahtuma oli ilmainen, sain halvat bussiliput ja pääsin majoittumaan Pincyuun luona. Pret-Ty lähti ulkomaille, joten hän ei päässyt mukaan. Tulin  busssilla  tapahtuma-aamuna Helsinkiin ja sieltä oli näppärä mennä coniin julkisilla (luksusta kuinka helposti pääsee paikasta toiseen). Luulin pääseväni "etelän lämpimään coniin", mutta unohdin kokonaan kuinka kylmästi Pk-seudulla tuulee! 
Päästessämme Pincyuun kanssa tapahtumapaikalle änkäydyimme sisään, sillä coni oli tupaten täynnä.  Menin laittautumaan heti pukkariin, joka oli pienen pieni huone ja jonka  ilmanlaadussa ei ollut kehumista. Siellä sitten valitsin oman nurkan jossa meikata ja pukea. Kuunnellessani teini-ikäisten ernujen juttuja yli tunnin tunsin itseni todella vanhaksi. Conissa vilisi nuorta porukkaa ja erityisesti turreja oli armoton lauma. Siellä sitä sitten juoksenteltiin käytävillä narutojuoksua (rehellisesti luulin, että narutojuoksu on jo kuollut ja kuopattu vuosia sitten) ja kuvattiin TikTok videoita.

Lauantaina minulla oli päällä pikacossina tekemäni Ranka Lee Macross Frontierista. Väsäsin asun neljässä päivässä ja se valmistuikin coniaamuna klo 03:30. Nukuin sinä yönä kaksi tuntia, mutta tulipahan tehtyä;-) En ole piiitkään aikaan tehnyt pikacossia, mutta jotenkin pikacossien kohdalla on jo todella iloinen pelkästään siitä että saa asun ajoissa valmiiksi. Vaikka laatu ei olekaan paras mahdollinen, asusta tuli ihan söpö ja saatiin otettua Megun kanssa muutama hassu kuva.
Kira kira
Kuva: Pincyuu
Ongelmallisinta cossissa oli baskeri, joka ei meinannut mahtua päähän, koska peruukissa on kiinteät ponnarit. Ensi kerralla teen kunnollisen kiinnityksen! Kokeilin myös muutamia uusia tekniikoita, kuten kankaan reunan polttoa ja se onnistui todella hyvin. Tein myös ensimmäistä kertaa kankaasta kukat kenkiin ja kiinnitin ne hiuspinnillä, jotta en pilaa uusia kenkiäni. Ostin nimittäin cossia varten Tamariksen korkkarit, joska olivat älyttömän mukavat jalassa! Niillä voisi kävellä vaikka monta päivää putkeen. Perus mustat korkokengät menevät muutenkin tilaisuuteen, kuin tilaisuuteen.
Muutamia WIP kuvia
Valmis lopputulos ja se pakollinen vessaselfie
Päivä meni pitkälti hengaillessa, käytiin syömässä Burger Kingissä ja kerrankin muistin ottaa alennuskuponkeja mukaan:3 Illemmalla katsottiin cossikisa ja AquaShinen iltalive. Ryhmä on kehittynyt aivan hurjasti alkuajoista ja erityisen iloinen olin siitä, että melko uusi biisi New Romantic Sailors ja tunteita herättävä Awaken the power olivat esityslistalla.
Kaikki cosplaykisaajat
Sijoittuneet vasemmalta: 2-sija, 3-sija, 1-sija ja oikealla kaksi kunniamaininnan saanutta

AquaShine loisti lavalla
Sunnuntaina laitettiin  Chirun kanssa kesältä tutut AKB0048 Gingham Check asut. Yukirinin asua huomattavasti mukavampi pitää viileämmällä säällä, kuin kesähelteellä. Olisin halunnut fiksailla asua hieman, mutta en ehtinyt. Olin todella uuvuksissa koko päivän ja nälkä ehti yllättää, joten piti käydä evästä kaupasta.
Matkalla coniin Pincyuun kanssa
Elämä hymyilee...
...kunnes nälkä yllättää
Conissa oli yhteensä kolme erilaista Love Live  tanssiesitystä. Sunnuntaina katsoimme Northern Star Idolsin liveä, joka tekee myös Love Live tansseja, mutta soolona. Chikaa cossannut tyttö tanssi useita tansseja putkeen ja mietin kuinka ihmeessä hän jaksoi tanssia niin pitkään. Tunnetusti LL tanssit ovat aika energisiä, joten ihailen suoritusta, vaikka joissakin liikkeissä olikin vielä hiottavaa. On aina huippua nähdä idoleista innostuneita ihmisiä.
Otettiin ihanan Mikutsin kanssa yhteiskuva <3
Oli virkistävää  käydä uudessa conissa ja nähdä taas kavereita. Seuraava conimme on Desucon Frostbite myöhemmin tässä kuussa. Siellä näkyillään!

-Elluuhh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan!