Me

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Saber W.I.P. ja muita suunnitelmia

Hiihtoloma tuli ja meni ja mietittiin Pret-Tyn kanssa, että olisi aika kertoilla hieman meidän keskeneräisistä ja tulevista cosseista. Siispä tässäpä sitten paljon kuvia ja vähän myös löpinöitä.

Ensimmäisenä on vuorossa Saber sarjasta Fate/Stay Night. Alunperin tämän piti tulla jo Yukiconiin, mutta en ehtinyt saada asua valmiiksi. Mieluummin teen cossin kunnolla ja käytän sitä myöhemmin, kuin hutiloin huonon cossin coniin ja mökötän nurkassa häpeämässä rumaa asua. Näillä näkymin laitan asun Desuconiin tai Mimiconiin.

Kavereiden kesken Seiba vaan
Kännykällä tehty laatukollaasi
Pahin virhe cossin teossa on ehdottomasti aliarvioiti. Sitä kuvittelee kaiken menevän aina, kuin saduissa, mutta ainakaan tämän asun kanssa ei ole ollut helppoa. Ompelin valkean alusmekon yläosan ainakin kolme kertaa kiinni, mutta aina meni jokin pieleen. Onnistuin jopa repäisemään loven hameosaan purkaessa saumaa;_; Pyydän anteeksi naapureiltani, jotka joutuivat kuulemaan kiroiluni.
Kesken asun teon huomasin, että joka lähteessä takaosan kultanauhat menevät ihan eritavalla...FYYG..Päädyin lopulta tekemään oikeanpuolimmaisimman kuvan mukaan.
Yllätyin, kuinka mukavaa kultanauhan ompelu olikaan..(JA SITÄ ON ASUSSA PALJON!)

Internetin syövereistä löydetty hihan kaava
 Yritin vältellä hihojen tekoa kaikin mahdollisin tavoin, koska aivoni eivät saaneet pähkäiltyä, kuinka ne tehdään. Yhtäkkiä sain kauhean inspiraation tehdä niitä ja TADAAH pian ne olivat jo valmiit. Ehkä kannattaa vain ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä, eikä vältellä vaikeita kohtia asussa...
Mitähän tuo vannehame touhuaa..?
Ponnarin testailua
Tongin kaikki Ebayn Saber peruukit läpi, muttei yksikään vastannut odotuksiani tai mieluisat maksoivat maltaita. Sitten päätin kylmänviileästi tonkia vanhan lantiolle yltävän vaalean peruukin kaapista ja kokeilla muokata siitä mieluista. Ensin piti kääntää takaraivossa olevat kuidut toisinpäin, jotta saadaan siisti ponnari ja siitä lopulta nuttura. Nutturan sisällä on tuiki tavallinen nutturapompula ja ylimääräiset kuidut on letitetty ympärille. Olisin halunnut tehdä letin erillisistä kuiduista, mutta leikkaamastani kuitukasasta ei löytynyt tarpeeksi pitkiä.
Tämmöinen siitä sitten tuli
Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, sillä en ole kauheasti aiemmin peruukkeja stailannut. Toivottavasti kilo lakkaa ja aimo kasa pinnejä pitää kampauksen conipäivän ajan koossa. Asusta puuttuu enää miekka ja kenkien muokkaus. Saberista on olemassa myös armoriversio, mutten luultavasti aio tehdä sitä, koska en ole minkäänlaisia armoreja aiemmin väsännyt ja tulos voisi olla kaamea. Ehkä ajan ja rahan kanssa, mutta katsotaan.

Minua pyydettiin mukaan Love Live Wonderful Rush ryhmään Desuconiin. Aluksi en voi sanoa olleeni yhtään innostunut Love Livestä, sillä anime ei ollut mielestäni kovinkaan kummoinen. Kännekälle ilmaiseksi ladattava peli on taas toista maata. Rytmipeli, jossa kerätään idolikortteja on saanut minut täysin lumoihinsa. Tällä hetkellä on meneillään event ja heräämme Pret-Tyn kanssa keskellä yötä pelamaan, jotta saamme palkintona olevan Nicon. (molempien pure tiimi kaipaa kovasti uusia jäseniä hehe)
Minulla meni todella kauan tykästyä yhteenkään yhdeksästä tytöstä, mutta hiljalleen Maki on kirinyt ykköseksi. Oikeastaan kaikki Bibin jäsenet ovat lähellä sydäntä, eli Maki, Nico ja Eli.
Laatukuva
Olen saanut yläosan aika pitkälti valmiiksi ja aloittelin hieman hamettakin, mutten voi jatkaa Krakovan matkan takia cosseja kolmeen viikkoon yyh;_; 

Ja viimeisenä listallani tällä hetkellä on Atsuko Maeda 13, eli Acchan sarjasta AKB0048. Anime on yksi suosikeistani ja en vain saa ryhmäilystä tarpeekseni. Siispä perustin Animeconiin näitä asuja varten ryhmän ja se täyttyi varsin nopeasti, sillä tällä hetkellä 18/20 hahmosta on varattu:3 Valtava ryhmä siis tulossa ja toivon mukaan porukkaa ei paljoa tipu pois.

Asua aloittelen myöhemmin, kunhan Saber ja Maki on saatu valmiiksi.

-Elluuhh
Ps. hauskaa naistenpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!