Me

lauantai 28. helmikuuta 2015

Historian havinaa osa 2: Mimicon 2013 "Se iski kuin tuhat Tsunderea"

Terve taas! Toiset kun päästelevät Desucon Frostbite höyryjä niin me muistelemme lämmintä Mimiconia joka oli 18,-19.5.2013. Eli Coni historiamme jatkukoon!
Vuonna 2012 joulukuussa minulla oli jo suunnitteilla, että tekisin ensimmäisen cossini. Aluksi mietin, että Madoka Kanamen koulupuku olisi kiva, mutta nyt jälkeenpäin olen ihan iloinen etten tehnyt sitä xD Äitimme katsoi huvikseen netistä kaavoja ja löysikin sitten sieltä sivun missä oli Bernkastelin kaavat ja siitä sitten se lähtikin. Aika nopeasti kävimme ostamassa kankaat ja leikkasimme osat, mutta sitten innostus vähän laantui ja asun teko jäikin viimetinkaan. Peruukin löysimme sattumalta "Hauskakauppa" nimisestä liikkeestä netista. Mimiconista olimme heti todella innoissamme, koska se ei ollut kovinkaan kaukana.

Elluuh oli Pokemonista Dawn contest ver. ja minä Bernkastel Umineko no naku koro nista.
Ylenpänä Dawn ja alenpana Bernkastel

Majoituimme parin kilometrin päässä con-paikalta sijaitsevassa Sokos hotellissa. Oli mielentkintoista kävellä keskustan läpi cosplay-asuissa, koska muita conilaisia ei näkynyt aamulla mailla halmeillaXD Kaikennäköistä ihmisten suusta aina kuuleekin huudeltavan.
Pikku Gyoza pääsi myös mukaan coniin^^

Ihanan valoisaa<3
Con yllätti meidät hyvin positiivisesti! Mikkelin kongressitalo Mikaeli oli todella valoisa sisältä ja kaunis ulkoa. Coni paikkana se on myös mukavan tilava. Ulkona on monia kivoja kuvauspaikkoja, kuten puinen kävelysilta  ja järven ranta.

 Mieleen painuvin ohjelma oli Cosplayn Huipulle: Gotta Gijinka `em All! Kyseessä oli siis cosplaykisa, jossa kisattiin parhaasta Gijinkaversiosta. Kisaajien oli myös käytettävä asussaa haaste-esinettä, joka oli silloin kertakäyttöastiat.
Gijinka kisaajat Elluuhhin osalta coni ei mennyt aivan putkeen, kun vesipullo räjähti hänen mekolleen lauantaina. Onneksi se ei sentään ollut Coca-colaa...  Hän ei ollut kovinkaan tyytyväinen asuunsa ja surkutteli sitä pitkin conia. Nykyään tosin nauramme makeasti asialle.

Parasta koko conissa on kuitenkin Mimicafe! Kahvila sijaitsi toisessa kerroksessa ja tilaa ympäröivät lasiseinät ja maisemat järvellepäin olivat aivan upeat. Taustalla soi klassista musiikkia ja meidot ja buttlerit olivat aivan mahtavia! Meidojen ja Buttlereiden kanssa sai ottaa kuvia ja lopulta sainkin kaikki samaan kuvaan kanssani^^
Minä olin Mimicafen vakioasiakas XD


Mimiconin söpöt maskottipehmot:3
Ihanaa kevään jatkoa kaikille^^ Seuraavassa postauksessa luvassa sitten WIP-kuvia ja pukusuunnitelmia! See ya!
-Pret-Ty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!