Me

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kesä tulee liian nopeasti!

Terve taas! Nyt olisi sitten minun aikani julkaista mitä tuleva tuo. Aloitetaan kesän conikauden aloittajasta Desuconista. Sinne lauantaille olisi luvassa Love Live school idol project Wonderful Rush cosplayryhmä ja tulin siihen mukaan Toujou Nozomiksi. Kankaat on käyty ostamassa ja mekon yläosaa on tullut aloiteltua.

Nozomi

Desuconin sunnuntaina en ole varma mitä käytän. Toivottavasti lippu onni on myötä > _ <
Seuraavaksi olisi Mimicon joka siirrettiin toukokuusta kesäkuuhun, kun con paikka ei ollut enää toukokuussa vapaana. Sinne olisi valmistumassa klassikko päähenkilö Sakura Kinomoto! Cardcaptor Sakura on rakas sekä nostalginen sarja minulle. Cardcaptor Sakuran löysin joskus vuonna 2010, kun katsoin Urumista tuotteiden sarjoja XD Ensimmäisissä Chibiconeissa sitten näin siitä mangan ja olihan se sitten pakko ostaa.
 Asuja Sakuralla on tosi paljon joten lisää tullaan varmasti näkemään, mutta nyt päätin tehdä Tobira wo akete version, koska halusin kokeilla kaikkea uutta kuten hanskojen tekoa jotka ovat muuten jo valmiit.

Sakura.
Peruukin ostin eräältä kaverilta.

Kankaiden halusin olevan hienoja, koska muuten asu on aika yksinkertainen. Siksi takkikankaani onkin morsius-satiinia ja pöksyjen kangas taftia. Näen tuon vaalean kankaan vähän muun värisenä, kuin valkeana joten otin keltaiseen päin taittuvampaa.
Vasemmalla kankaat Makoon ja oikealla Sakuraan.

Sakuran sauvan tekoa odotin innolla, koska se on niin kivan näköinen! Varsi siihen syntyikin vanhasta lantakolasta joka on vain raaputettu, hiottu ja pesty puhtaaksi. Nokkaosa koostuu kahdesta paksusta finnfoam palasta joiden väliin veistin paikan kepille ja liimasin sekä ruuvasin yhteen. Toisen pään tein vanhan verhotangon tupesta jonka sitten päälystin Silk claylla.

Muotoilematon nokka.

Appelsiinit ovat hyvä paino liiman kuivuessa XD
Punaiset pallerot ovat styroksia ja siivet vaneria.
Tästä ne kengät sitten lähti.

Valmis!

Minä ja Megu suunniteltiin Mimiconin sunnuntaille paricossia Kill la Kill:sta eli minä olisin Mako Mankanshoku ja Megu sitten Matoi Ryuko. Makon olen jo tehnyt kokonaan valmiiksi, mutta kokonaisuuden saatte nähdä myöhemmin ;) Oi kuinka nyt jo unelmoin kaikista derp kuvista XD

Mako.
Värit kuvissa vähän hämäävät.

Tuota nauhaa oli niin kiva ommella :D
Animeconin lauantaille sitten olisi sitten taas ihanaa AKB0048 ryhmäilyä<3 Asuina meillä ovat kesäiset Shoujotachi yo versiot ja minä olen Chierinä.


Lauantai iltana sitten vaihdamme ryhmän asuja mukavemmiksi ja laitamme Training asut päälle. Meille on tosi isot ryhmät tulossa ^^ Minulla on onneksi asu pientä fiksailua vaille valmis.

Animecon sunnuntaina pääsen käyttämääm ensimmäistä kertaa Luka Megurine Duke of Venomania mekkoa. Tein sen jo  vuosi sitten, mutta en saanut peruukkia tilattua joten se jäi vain kaapin pohjalle lojumaan. Äsken, kun kaivoin sen pihalle kaapista niin kauhistelin vähän miten hirveältä se näyttää joten pikainen korjaus on sillekkin tarpeessa ^^`

Luka on pinkkitukkainen tyttö vasemmalla.
Ja nyt takaisin hommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!