Me

torstai 5. helmikuuta 2015

Historian havinaa osa 1: Katsudocon 2012

Heippatihei kaikille! Koska perustimme blogin aika äskettäin, on paljon menneistä coneista jäänyt kertomatta. Siispä palataan siis ajassa taaksepäin katsomaan. mitä olemmekaan touhuneet menneissä tapahtumissa^^

Oikeastaan ensimmäinen con, josta voi kunnolla alkaa kertoa on Katsudocon 13-14.10.2012, joka järjestettiin Jyväskylän keskustassa Forum- kauppakeskuksessa. Tämä ei ollut ensimmäinen conimme, mutta ensimmäisistä coneistamme (3 Kuopion Chibiconia ja Animecon) ei ole juurikaan mitään materiaalia tai muistikuvia.
Conipaikalla cossaajia ja myös muita kauppakeskuksen kävijöitä
Olimme sattumalta varanneet perheloman Himokselle (50 km Jyväskylästä) juuri conin aikaan oli ja sieltä käsin oli helppoa mennä vanhempien kanssa conpaikalle. He kävivät ostoksilla ja katselivat hassusti pukeutuneita ihmisiä. Kauppakeskus oli aluksi mielestäni outo paikka conille, mutta sitten oli todella mukavaa. 


Cosplaykilpailijat

Minä lavalla hölmistelen

 Tein coniin ihka ensimmäisen cossini eli Pink Mikun. Kyseessä on ihan sama  tuttu ponnaripää idoli, mutta väriversio jossa kaikki siniset osat ovat pinkkejä. Äiti auttoi asussa ihan jonkin verran, koska en silloin osannut suoraan sanottuna mitään. ;_;  Minua yllättäen pyydettiin Hall-Cosplay kisaan ja en olisi voinut sillä hetkellä olla yhtään  sen onnellisempi. Lavalla pistäytyminen oli jännittävää puuhaa, mutta hengissä selvittiin. Minun vuorollani taustalla soi Caramelldansen ja aloin ihan yhtäkkiä tanssia sitä lavalla *nyt jälkikäteen nolostuttaa ihan sairaasti*.Lopulta en sijoittunut, mutta sain kunniamaininnan parhaasta Caramelldancenista.;D Lopulta tanssimme Gangman Styleä lavalla (ja koska olin hieman pihalla tanssista, yritin vain katsoa muilta mallia) ja yksi kisaajatovereista lähes putoaa ;O 
Voi ei älä putoa! 
Conin yleisfiilikselle antaisin arvosanaksi 10. Välillä pikkuconeissa voi olla paljon kivempaa ja yhtenäisempää porukkaa, kuin isoissa tapahtumissa. Lähinnä kyseessä oli hengailucon, mutta oli ohjelmaakin yritetty edes vähän järjestää. Koko conin ajan taustalla soi japanilaista musiikkia, mikä toi oman tunnelmansa kauppakeskukseen.
Pret-Ty osallistui jopa FFFightiin
Pret-Tylle oli tilattu tapahtumaa varten Rin Kagaminen Fear Garden asu. Vaikka jotkut saattavat vetää melonit nenäänsä ostoasuista, niin Pret-Tyn tapauksessa se todella kannatti.  Katsudoconin jälkeen hän on hiljalleen  alkanut itse tekemään omat asunsa ja nyt tuntuu, että hän on paljon taitavampi ompelemaan, kuin minä^^´ Minusta on ihan ok ensimmäisiä kertoja kulkea conissa ostoasu päällään, koska sillätavoin pääsee helposti harrastukseen mukaan ja lopulta itse tekemään asujaan. Tämä kyseinen asu jäi sitten lojumaan kaappiin,joten laitoimme sen eteenpäin uudelle omistajalle.


Pian nähdään taas- Elluuhh
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!