Me

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Tampere Kuplii 2018 -En tiedä monestiko kutsuin tätä coniksi

Heipsansaa! Päädyimme hieman extempore meiningillä lähteä käymään Tampere Kupliissa ja tässä juttua sieltä. Kuplii on sarjakuvapainotteinen tapahtuma, joka järjestettiin Traconista tutussa Tampere-talossa 21-25.3.2018. Vaikka tapahtuma kesti yhteensä neljä päivää, olimme paikalla ainoastaan viikonloppuna.
Mikä ruuhka!
Tämä oli ensimmäinen kertani Kupliissa, joten yllätyin ihmisten  ja eritoten nuorison määrästä. Erityisesti lauantaina tilat tuntuivat ahtailta ja vilinää ja vilskettä löytyi. Vessoista raikui kovalla Vocaloid musiikki, lähes joka nurkassa oli hengailupiirejä ja pitkin käytäviä juostiin hippasta. Frostin jälkeen tämä oli lähes kulttuurishokki😂 Oli myös erikoista nähdä "ulkopuolista väkeä" ihmettelemässä tapahtumaa. Monet lapsiperheet kävivät kurkkaamassa meininkiä ja kävijöitä oli vauvasta vaariin.
Eikös ollakki söpöläisiä?
Ohjelmista katsoimme vain cosplaykisan, sillä emme sinänsä kuulu sarjakuvatapahtuman ensisijaiseen kohderyhmään. Cosplaykisa eteni mielestäni sujuvasti ja mukana oli monentasoista kisaajaa. Lähes koko coni... Anteeksi tapahtuma kului loppujen lopuksi hengaillessa. Majoituimme kavereidemme luona, joten rahaakaan ei kulunut liikaa.

Cosplaykisaajat
Lauantaina minulla oli päälläni varmaankin monille tuttu Sheeta elokuvasta Laputa linna taivaalla.
Laputa on ehodoton suosikkini Studio Ghiblin tuotannosta.
Ps. Älkää miettikö liikaa kuvan värejä, sillä animaation värit muuttuivat aivan kokoajan.

Päätin tehdä asun noin kuukautta ennen tapahtumaa. Leipuri-Hiiva kokeili 3D-tulostaa vyön keskiosan ja mielestäni se onnistui yllättävän hyvin. Asuun olen melko tyytyväinen, mutta haluan tehdä uudet (ja paljon isommat) pöksyt! Aliarvioin pöksyjen koon ja kangas loppui  harmillisesti kesken. Sheetaa oli aivan ihana pukuilla ja haluan ehdottomasti cossata häntä lisää! Peruukin ostin Coscraftilta ja sen laatu on jotakin aivan uskomattoman ihanaa. Peruukki on todella paksu js kuitu on sileää ja helposti harjattavaa. ( Eikä ollut edes maksettu mainos). Pohdin josko tekisin myös Sheetan sinisen mekon mukavaksi sunnuntaicossiksi.

Kaikki kuvat ottanut ja editoinut: megurinemagnet
Malli: Elluuhh
Tätä kuvaa ottaessa tunsin olevani kuin Liisa ihmemaassa



Otin yhteiskuvaa myös suloisen pikku-Sheetan kanssa:)
Jos haluat kuvan poistettavan, otathan yhteyttä!

Löysin ihanan (ja kalliin) leijukiviavaimenperän myyntipöydiltä <3
Kävimme Pret-Tyn kanssa molempina päivinä syömässä Burger Kingissä ja voisin elää koko loppuelämäni Oreo Shakeilla.. Mmmmhhhh! Ostin molemmille purilaiset ja Pret-Tyn piti ostaa meille molemmille shaket ja mitä kävikään???
PRET-TY OSTI OREO SHAKEN VAIN ITSELLEEN?!?!

Pret-Tyllä oli lauantaina ystävänsä suunnittelema gijinkaversio Sylveonista. Gijinka tarkoittaa ihmisversiota jostakin hahmosta ja sen saa toteuttaa täysin haluamallaan tavalla. Tapansa mukaan hän päätti tehdä pikacossin ja aloittikin asun tekemisen viikkoa ennen tapahtumaa. Noin puolet asusta on kierrätystä muista cosseista, paita Hanayosta, hanskat ja peruukki Madokasta. Hame, rusetit ja viitta täytyi tehdä varta vasten Sylveoniin ja niihin käytettiin runsaasti vanhoja kankaiden jämiä..
Sylveon

Kuvat ja editointi: megurinemagnet
Malli: Pret-Ty

c) megurinemagnet
Löysimme myös toisen ihastuttavan Sylveonin! 

Sunnuntai

Sunnuntaina pääsimme pukemaan ensi kertaa samaan aikaan Heidiä ja Klaaraa. Klaara kaipasi runsaasti peruskorjausta viime käytön jäljiltä, kuten hihojen ja rusettien uusimista. Olin ehtinyt myydä vanhan peruukkini pois, joten tyydyin käyttämään Eli Ayase peruukkiani sen sijaan.

Emme ehtineet ottaa juurikaan yhteiskuvia, joten saatte tyytyä kännykkälaatuun ;_;
Söpöt maalaistyttöset kaipaa seuraa;)
Ottakee yhteyttä!
 Kuplii oli kokemuksena ihan kiva, ilmaistapahtumaksi melko toimiva kokonaisuus. Narikat olivat maksulliset, muttei se haitannut tapahtuman ollessa muutoin ilmainen. Seura oli tietenkin parasta ja varmaan menemme kuplimaan jatkossakin. Seuraavasta tapahtumasta ei ole vielä tietoa, mutta uudet asut ovat jo tulilla (vai roviolla?).

Iloista kevään jatkoa!
-Elluuhh

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan!