Me

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kawacon 2016- Meidoilua ja hauki on kala

Heii!
 Pret-Ty pitkästä aikaa! Nyt on Animeconkin kerennyt mennä ohi, joten cossikiireet sun muut ovat nyt takana päin = Kawacon postauksen aika!

 Kawacon oli siis 2.-3.7 2016 Pohjois-Karjalan ammattiopisto Peltolassa. Coni oli vuoden tauolla ja tämä oli meidän toinen Kawaconimme. Matkamme alkoi jo perjantaina, kun surautimme Kawaconin työvoimainfoon ja siitä sitten jatkoin vielä Meidoinfoon. Kävimme siellä läpi mm. Kuinka asiakkaita palvellaan, miten eri tilanteissa toimitaan sekä tutustuttiin muihin meidoihin/butlereihin. Elluuhh oli vain tavallinen conikävijä ja hän odotteli kiltisti autossa.
Pikkuconiin tavaraa riitti... 
  Tällä kertaa emme yöpyneet hotellissa vaan erään tutun luona Elluuhhin pojuyden luona noin 30km päässä Joensuusta. Illalla hieman jännitti, että miten seuraavana päivänä menisi joten en  meinannut saada yöllä nukutuksi kuin max 3h(toisena syynä olivat ehkä 9 verenhimoista paholaista). Aamulla meikin ja asun laitto oli suorastaan tuskaa ja en jaksanut tunkea piilareitakaan väsyneisiin silmiini :`D

Elluuhhilla oli päällään lauantaina Liisa, Liisa ihmemaasta ja minulla oli kolmessa päivässä väsätty Madoka Maid ver Puella Magi Madoka Magicasta.

Madoka Kaname maid
   Meidojen sekä butlerien tuli olla ajoissa paikalla avajaisissa esittäytymisen takia, mutta sen jälkeen olikin mukavasti luppoaikaa käydä karaokessa kadottamassa äänensä. Työvuoromme alkoi yhdeltätoista ja loppui kolmeen jotta vaadittava 8h hommia tulisi tehtyä molempina päivinä. Ensimmäisen asiakkaan tultua olin aivan innoissani, sillä olin jo pitkään unelmoinut pääseväni johonkin tapahtumaan tarjoilemaan c: Loppjenlopuksi seisoskelimme suurimman osan aikaa nätissä rivissä pöytien vieressä lörpättelemässä muille meidoille/butlereille. Hirveää tunkua ei siis ollut.  Kiitos vielä kahvilamme asiakkaille <3
Conilaiset saivat nauttia pomppulinnasta ilmaiseksi
  Coni ei ollut paljoa muuttunut viime kerrasta. Edelleen tapahtumapaikka on yksi conin kehityksen suurista esteistä. Conin jakaminen viiteen rakennukseen kuulostaa jo katastrofilta ja sitähän se olikin. Ainakin tuli mentyä ylikunnon puolelle ja harmittaa etten hyödyntänyt edes Streetpassia. Regrets. Elluuhh kävi laulamassa jonkin verran karaokea ja testasi tanssipeliä, mutta tietenkin siinä oli Stepmania eikä In the groove, joten vituiks män. Mukava uusi juttu oli kuitenkin pomppulinna, joten conilaiset herättivät sisäisen pomppufiiliksensä ja hyppivät taivaisiin. 
Elluuhh ja LeipuriHiiva
 Minun ollessani rupattelemassa tarjoilijakamujeni kanssa Elluuhh, LeipuriHiiva ja hänen veljensä menivät kokeilemaan Kawaplayn tarjontaa ja peliksi valittiin yksinkertainen ja hauska pingiivipeli Hey, That's My Fish! Kannattaa kokeilla tilaisuuden tullen! Sen jälkeen he kiisivät katsastamaan pleikkarin pelitarjontaa ja löytyihän sieltä legendaarinen Crash Team Racing eli CTR, jota tulikin pelattua hyvän aikaa ja onneksi he saivat neljännenkin tyypin mukaan ralliin:3 Yäk jotkut Narutopelit, hävetkää jos pelaatte sellaisia!
Hauki on kala...
  Kävimme katsomassa cossikisan, joka pidettiin liikuntasalissa tavalliseen tapaan. Edessä oli tuoleja ja takaosassa ihmiset vain istuivat lattialla. Kisan taso oli noussut aivan hurjan paljon viime Kawaconiin verrattuna! Sali oli tupaten täynnä ja lämpötila nousi kattoon nopeasti D= Musiikki taustalla soi niin kovaa, että kattopurut varmaankin rapisivat. Kisassa oli myös erikoinen yleisöäänestys, jossa lähetettiin suosikkikisaajan numero tekstiviestillä numeroon 020202. No heiii ei numero nyt oikeasti ollut seXD
Kaikki osallistujat
Sijoittuneet, katsokaa nyt tätä onnea;_; <3
Läpä löpö luennolla
Paljoa muuta mielenkiintoista ohjelmaa conissa ei ollut, mutta Elluuhh kävi kuuntelemassa luennon Love Livestä. Puhujaa oli mielyttävää kuunnella ja luojan kiitos hän ei kehunut sarjaa (joka on paskaa) katosta taivaaseen, vaan oli oikeasti kriittinen. No lopputulos oli se, että LL on oikeasti vain kliseinen kirppusirkus, jossa ei ole mitään omaperäistä tai hienoa. Itse lopetin jo pelin pelaamisen, mutta Elluuh odottelee BiBi scoutin tuloa.
Pitihän Elluuhhin napata oma pikkukopionsa kirpparilta kyytiin:3
BONUS: KALAKASKUJA 
  Menimme sunnuntaina conin jälkeen kalaan veneellä ja olin ensimmäisiä kertoja mukana. Hauki nappasi, mutta sitten se karkasi koukusta vetäessäni sitä veneeseen. FAAAK;__; Hajotin myös uistimen varren ja pelkkä kela jäi jäljelle?! LeipuriHiiva sai kuitenkin kokeneena kalamiehenä neljä ahventa ja Elluuhh ajoi veneemme melkein karille. Löysimme todellisen kala-apajan ja jäimme kiertämään sitä ja kävikin niin mukavasti, että ukkosmyrsky yllätti meidät (no jos rehellisiä ollaan, niin tiesimme siitä) ja kastuimme läpimäriksi:O Huuhtoutuivatpahan conihiet pois.
c)LeipuriHiiva
Seuraavaksi on sitten luvassa juttua Animeconista, kunhan saamme postauksen aikaanXD Siihen asti heippati hei kaikille!
-Pret-Ty


1 kommentti:

  1. Kiva että tykkäsite läpälöpö -luennostani ja hauska huomata, etä Rin Tohsakani löysi uuden kodin Rin Tohsakan luota! :D

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan vain!