Me

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Animecon 2016 - Yllätyitkö? Kyllä vain.

UUSI CONIPAIKKA OOOHHH!!!
 Noniin nyt päästäänkin sitten Animecon postaukseen. Coni järjestettiin ensimmäistä kertaa Jyväskylän Pavilijongilla 9-10.7.2016. Conipaikka oli siisti ja myyntipöydät ja taidekuja olivat kerrankin tarpeeksi isossa tilassa. Pavilijongille oli myös helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, koska juna- ja linja-autoasema olivat aivan nurkan takana ja kauppoja oli  rakennuksen läheisyydessä useita. Yleisesti ottaen tilaa riitti, mutta isojen ohjelmien jonojen ilmestyttyä käytäville ja rappusiin paikka muuttui hyvin ahtaaksi. Salin ovet voitaisiin avata varttia ennen ohjelman alkua, jotta kauheita jonoja ei syntyisi ja ohjelmat saataisiin alkamaan ajoissa.
Ihmisiä on aiivan liikaa (muistattehan vanhan kunnon conilaulun?)
  Yöpaikaksi valitsimme "hävyttömän hintaisen" omppuhotellin  ja huoneessamme ainakin ilmastointi pelittiXD Saavuimme perjantai-iltana hotellille hyvissä ajoin ja saimme silitettyä asut valmiiksi. Ompulla ei ollut tarjota meille silitystarvikkeita, joten otimme oman raudan mukaan ja lautana toimi lattia ja pöytä, johon levitimme pyyhkeen.  Pärisimme pitkälle yöhön ja lauantaiaamuna katumus oli kyllä kova. Koomassa meikkaaminen ja cossin pukeminen on aina yhtä mukavaa...

Silläaikaa kun me tytöt laittauduimme, LeipuriHiiva vielä himmaili hetken
Mavis salakuvauspuuhissa
Megu ja Pret-Ty lähtivät pää kolmantena jalkana shottaamaan heti aamusta hiljaiselle ylikulkusillalle. Silläaikaa minä herättelin LeipuriHiivaa ja löhöilimme hetken ennenkuin lähdimme hiihtelemään coniin. 
Mytty-Mavis ja Eloisa-Erza

Puskajussi puuhissaan, ohikulkevat normot saattoivat hieman ihmetellä...
  Lauantai meni hyvin rattoisasti. Aamun ohjelmat eivät kovinkaan paljoa kiinnostaneet, mutta tutkiskelimme hieman conipaikkaa ja moikkasimme tuttuja^^ Kävimme katsomassa tietenkin cossikisan iltapäivällä ja pääsimme istumaan aivan ensimmäiseen riviin keskelle!? Kuvaajat olivat kovin ihmeissään järjestelystä, sillä heille ei oltu jätetty tilaa. Juonto oli tökkivää ja kisaajat tuntuivat olevan hieman hukassa. Toivottavasti ensi kerralla paremmin.
Etupenkin paholaiset
 Illalla menimme nauttimaan Valitsen sinut! - musikaalista, kuten varmaan 3/4 conikansasta teki. Olisimme voineet katsoa kyseisen esityksen jo Mimiconissa, mutta päätimme jättää sen Animeconiin. Kokemus oli kyllä aivan huikea! Saimme liput toiselle riville, mutta "turvallisuussyistä" emme voineet istua sillä rivillä... No odoteltiin sitten 10 min salin täyttymistä ja pääsimme lopulta 16 riviä ylemmäs:/ Jos emme olisikaan mahtuneet saliin olisi kyllä voinut lievästi sanottuna ketuttaa. 

Minulla oli päälläni suurimmaksi osaksi kierrätyskankaista tehty Lynn Minmayn asu. Tein kengät liimaamalla vanhojen juhlakenkien päälle softispaloja kuumaliimalla ja liimasta jäi teräviä liuskoja joiden takia kengät oli yhtä tuskaa pitää jalassa. Olin epävarma vähän siitä ja tästä cossiin liittyen ja päätin ettei asua enää nähdä päälläni ikinä:_D Bye bye, rovio odottaa!


Illalla pärinät vain jatkuivat, jonka seurauksena päädyimme taas valvomaan:_D Emme taida ikinä oppia, byääh!
Illuminatien ja niggajuttujen jälkeen...David! Miehekäs mies, eikös?
Sunnuntaina kierrätin Rinin asua ja Pret-Tyllä oli Yona. Pret-Ty keksi torstai-iltana ennen conia alkaa väsäämään prinsessan hiuspinniä ja teki sitä sitten viiteen aamulla.
Worbla-puhallin oli kovassa käytössä
Valmis hiuskoriste! Yattaa <3
Pret-Ty osti conista itselleen  myös uuden peruukin:3
AMV-kisan videot olivat taitavasti editoitu, mutta mikään ei oikein lämmittänyt Pret-Tyn jäistä sydäntä. Videoista ei löytynyt yllättäjää ja kaikki olivat hänen mielestään samantyylisiä. Kunniavieras Animenzin konsertissa ei tosin säästelty kyyneleitä, kun lopussa soitettiin Digimonista tuttu sävelmä. ;_; Konsertti oli iloa korville ja yleisö hurrasi sydämensä kyllyydestä. Konsertti alkoi tosin odotettua myöhemmin ja Pret-Tylle tuli kova kiire junaan. Isotavaranarikan jonossa oli varmaankin 50 henkilöä, mutta jouduimme kiilaamaan edelle, jotta saisimme prinsessa Yonamme ajoissa junaan.:O
Kaverikuvaa^^ Vasemmalta: Mipurichan, Pret-Ty,  Elluuhh ja Megu

 Voin jo sanoa, ettei kukaan halua palata enää koskaan Kuopion Musiikkikeskukselle tämän jälkeen. Coni oli aivan mahtava ja nousee yhdeksi suosikkitapahtumistamme! Animecon voisi jäädä hyvin Jyväskylän vakioconiksi ja Kuopiossa voisi olla sitten vaikka se Nekocon:D

Kiitos ja kumarrus kaikille Animeconista!
-Elluuhh 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!