Me

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Mimicon 4 - enemmän suolaa kuin mun raneissa

Heipparallaa taas kerran! Tästä tulikin aikalailla kuvien täyteinen postaus, mutta kuten sanonta kuuluu: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jo neljäs Mimicon järjestettiin wanhaan tuttuun tapaan Mikkelissä Mikaelilla 28-29.5.2016 ja niin monta kertaa olemme olleet myös mukana menossa yay! Jo toista kertaa olimme yötä lähellä conpaikkaa sijaitsevassa Uusikuu- hotellissa ja conikansa oli vallannut ainakin kolmannen kerroksen kokonaanXD

Minä olin koko menomatkan coniin koomassa kuumeen takia, joten Megu oli kuskina ja hän koki elämänsä suurimmat "rebel-fiilikset" ajaessaan kolmosella tietyömaan ohi...Joka tapauksessa matka sujuu aina niin mukavasti animemusaa popitellessa ja mukana laulellessa^^
Niin hyvää työmaata eikös?
Lauantai:
Pret-Tyn yhdeksässä tunnissa väsätty Kojiharu cosplay
c) megurinemagnet


Ja pakollinen birb photobomb kuva upeista cossimammoista
Pret-Ty ja Megu olivat päässeet cosplaymammoiksi, johon melkein koko lauantai sitten upposikin. Homma oli yllättävän raskasta, mutta antoisaa. Ensimmäisenä mammat menivät ennen conin aukeamista tarkistamaan paikkoja ja conin auettua Pret-Ty vahti cosplaykisaajien ilmottautumista. PRO TIP: MENKÄÄ ENSIN ILMOITTAUTUMAAN COSPLAYINFOON JA SEN JÄLKEEN PUKEKAA ASUNNE RAUHASSA PÄÄLLE. Muita mammojen hommaan kuuluvia tehtäviä oli esimerkiksi pukkareiden ylläpito (ja kuumaliimojen ottaminen pois seinästä) ja tietenkin kisaajien ohjaaminen bäkkärillä.
Minäpäs lörään jalallesi kiehuvaa vettä hihi!<3
Minun puolestani lauantai aamu oli tylsin conaamu ikinä. En uskaltanut kuumeen takia laittaa Minmayta ja se olikin oikeastaan aika viisas päätös, sillä sää oli koko conin ajan pilvinen ja tuulinen (lue v*tun kylmä). Hengailin Arbitorin kanssa ja metsästin Mimikirpparilta Pre-Tylle Sayaka Miki- figman 20:lla eurolla;3 Halpea sanon minä! Cosplaykisat olivat yllättävän korkeatasoiset edellisiin vuosiin verrattuna ja varsinkin aloittelijoiden sarjassa oli todella upeita pukuja. Mietimme cossikonkkareiden kanssa, että jos aloittelijoiden taso on nykyään tätä, niin kuulumme johonkin noob-tasolle... Ou nou.
Aloittelijat
Kokeneet
 Illalla silitimme asut valmiiksi ja pöllimme lainasimme kiltisti kaverilta koneen, jolla latasimme viruksia katsoimme Kabanerin uusimman jakson... Kävimme paikalliselta kioskilta illalliseksi makkaraperunat ja alla maistiaisia suolaisemmista pärinöistä kuin meidän ranet olivat.

Viime vuoden illuminatit eivät enää naurattaneetkaan:<
Sen sijaan uudet paskajutut suorastaan kutkuttivat nauruhermoja ;_D
Sunnuntai:
 Lauantaina sain tarpeekseeni cossaamattomuudesta ja pistin sunnuntaiksi päälle Satsukin, kuten suunnitelmiin kuuluikin. Kulmakarvojen piirtäminen jännitti, koska en ollut kunnolla ehtinyt harjoittelemaan Satsukin mötikkäkulmia. No myöhemmin tajusin kulmien peittyvän onneksi peruukin alle suurimmaksi osaksi (huh).
Ryuko don't lose yor way osa 2
Saimme todella ihania kuvia ja tässäpä photoshootin satoa:
Mako: Pret-Ty
Satsuki: Elluuhh

Kuva: Arbitor
Muokkaus: megurinemagnet
c) megurinemagnet
Kuva:Elluuhh
Muokkaus:megurinemagnet
c)megurinemagnet
c)megurinemagnet
Derpeti derp
c)megurinemagnet

Sorsia kuvailemassa
Sorsat karkasivat:<
 Sunnuntaina yli puolet porukasta meni Pokemon- musikaaliin, mutta ajattelimme käydä katsomassa sen mieluummin Animeconissa. Odotan innolla mitä musikaali tuo tullessaan *A* Retkahdettiin ostamaan kaikille omat pörröiset pikku pässit, koska alpakat ovat yliarvostettujaXD Sen lisäksi olimme rappiolla Megun kanssa ja ostettiin superkalliit Love Live avaimenperät (miettikää 12 e pikku läpykästä!!).
Liisi, Pliis ja Pekka
Ainiin, minua ja Pret-Tyä pyydettiin Wakamonoconin kunniavieraiksi. Meni pari päivää sulatellessa asiaa että juuri MEITÄ pyydettiin kunniavieraiksi?? Mitä ihmettä potenssiin 5. Wakamonocon siirtyy heinäkuulta loppuvuoden puolelle, joten seuraava tapahtuma on Kawacon Joensuussa^^ Cossisuunnitelmat eivät ole sinne vielä valmiita, mutta eiköhän me jotakin päälle keksitä:'D

-Elluuhh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!