Me

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Winter Nekocon 2016 ja itkun ihmemaa


Joo eli kirjoittelen tässä jo lauantai iltana tekstiä, kun asiat ovat vielä tuoreessa muistissa:D Todellakin äsken rantauduimme Megun kanssa meille väsyneinä conista (onneksi kävimme matkalla ostamassa pizzat!). No Winter Nekoconhan oli käytännössä kuin Chibicon Animeconista tutuissa tiloissa Musiikkikeskuksella. Odotimme ehkä hieman isompaa conia, mutta olipahan tilaa liikuskella myös Saberin vannehameen ja miekan kanssa ympäriinsä.
Ryuko, don't lose your way
Matka coniin sujui "huonossa ajokelissä" erinomaisesti
Aamu meni aika pitkälti hengaillessa yläkerran korttipelipisteillä, ehkä vielä uskaltaudumme kokeilemaan kyseisiä pelejä. Epäilen kuinka tulisi onnistumaan, kun hikisesti muistan edes paskahousun säännötXD Conipaikka oli tosiaan avara, enkä ainakaan itse huomannut mitään suurempia järjestysvirheitä ja vesipisteilläkin riitti sitä kuuluisaa liian kylmää vettä.
Animeconien tungoksien jälkeen Musari tuntui todella tyhjältä;O
Pääsin mukaan Hallcosplaykisaan, joka oli enemmänkin cosplaynäytös, jossa kaikki saivat kunniakirjat lavalla pyörähtämisestä. Saimme katsoa onneksi esityskisan ja siirryimme sitten välitilan odottamaan omaa vuoroamme päästä lavalle. Bäkkärillä oli osaavaa porukkaa ja pienen yleisön eteen meneminen ei onneksi paljoa ehtinyt jännittää. Välillä Seiban käyttö tuntui ehkä hieman ylipukeutumiselta pienehköön coniin, mutta kuvaajia tuli tämän tästä kysymymään kuvaa. 
Erityismaininta kuulostaa hieman siltä, että on tullut tehtyä syntiä;_0
Kävimme pyörähtämässä myös keskustassa ostamassa sunnuntain cosseihin hieman viime hetken tarvikkeita ja pakko myöntää, etteivät kuopiolaiset ikinä totu cossaajiin. En laittanut edes takkia päälle, joten Seibassa kulkeminen miekan kanssa saattoi herättää hieman huomiota...Ehkä... Ruokasuunnitelmat menivät uusiksi kun Subwayssa oli turhan pitkät jonot, joten emme vaivautuneet jonottamaan sämpylöiden perään.
Poseerasin mallinukkejen kanssa XD
 Sunnuntai meni aika pitkälti Megun cossikisaan valmistautuessa ja saavuimme conpaikalle jo kymmenen maissa. Ulko-ovilla ei näkynyt ketään ja mietimme kuinka hiljaiseksi conpäiväksi tämäkin jää, mutta onneksi pikkuhiljaa porukkaa alkoi tulla lisää.
Minä vien Yuukon kalakukkojen ihmemaahan
Koska olin idiootti ajoin Liisan asu päällä ja tietenkin se ehti mukavasti ryppyyntyä matkalla. No lähdimme metsästämään conpaikalla silitysrautaa, mutta sellaista ei ollut tarjolla, vaikka pukuhuone oli muuten hyvin varusteltu korjaustarvikkeilla.
Se pakollinen pukkariselfie
Aamun pöllistelyn jälkeen riensimme mukavan tyhjään karaokeen ja lauloimme mm. Brave heartin ja melkein siinä jo tuli tippa linssiin;_; Digimon feels

Kaikki kisaajat
Vasemmalta: aloittelijoiden voittaja, kokeneiden kolmas, toinen ja ensimmäinen
Cosplaykisassa oli taas kerran taso korkealla ja yllätyimme todella kovasti kun MEGU VOITTI KOKENEIDEN SARJAN ENSIMMÄISEN SIJAN?!!? Olisin kiljunut yleisössä, mutta en saanut ääntä kurkusta ja taas kerran aloin itkeä;_; No siinä pirauttelimme pari kyyneltä Arbitorin kanssa ja menimme kisan jälkeen bäkkärille, jossa Megu yritti rauhoitella itseään. Kuvaukset olivat poikkeuksellisesti kisan jälkeen, joka ei ollut ehkä kauhean viisas valinta, koska meikit ehtivät huuhtoutua pois kyyneleiden mukana.
AKB0048 animessa Yuuko voittaa yleisöäänestyksen ja Megun  saama palkinto muistuttaakin erehdyttävän paljon animen palkintoa. Actually I see no difference:D
 Pienestä koostaan huolimatta Winter Nekocon oli mukava piristys synkän lukuloman keskellä. Seuraava con on todennäköisesti Mimicon, joten sinne siis cosseja väsäilemään. Jatkuu seuraavassa jaksossa, katsothan myös sen!
Pikku maistiainen Liisa shootista
-Elluuhh

Shortly in English: This weekend was held a little convention called Winter Nekocon in Kuopio. It was much smaller convention than Animecon in the summer, but there was more space to move around. I was in the hallcosplay competition, which was more like a cosplay show. It was actually fun and I got dibloma and also some stage experience. We went shopping some stuff to the city center and I realized that people never get used to cosplayersXD
Megu attended to the cosplay contest and won the first place! I was crying so much because I was so happy for her;_;


2 kommenttia:

  1. Oii onnea teille molemmille maininnasta ja ekasta sijasta!

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta! Joskus pikkuconit ovat tosi mukavat myös. :)

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan!