Me

torstai 25. helmikuuta 2016

Heart attack ja Yukiconin idolihyökkäys!

   Moikkelis vaan kaikille! Nyt on helmikuu jo lopuillaan ja päästään paljastamaan Yukiconin varmat asut ;)

Kuljetuksista johtuen otamme mukaamme vain yhdet asut ja ne ovat  AKB0048:sta Atsuko Maeda 13th (Acchan) ja Haruna Kojima 8th (Kojiharu) Asuthan ovat meille hyvin tutut, kun on sellaiset tehty jo kertaalleen, mutta nyt vain sinivalkoisina. Sunnuntaina meillä on luvassa myös pientä ryhmäilyä ^^ Tosin ryhmästämme putosi viime hetkillä monia pois, mutta se ei menoa haittaa!


Asua tehdessä on huomannut jo selvästi kehitystä monessa asiassa. Saumojen huollittelu on nykyään päivän selvä asia, samoin kuin saumavarojen leikkaaminen, mutta kaksi vuotta sitten nekin olivat aika tuntemattomia asioita...

Ensimmäinen asia minkä ompelin oli kokokellohame. Valkeaan rypytykseen meni varmaan 6m kangasta, mutta homma oli onneksi nopeaa. Tikin pituus maksimiin ja ylälangankireys täysille niin hyvin rypyttyy suoralla ompeleella.

Takissa ei ollut hirveästi haastetta, kun sama vanha kaava kävi. Tällä kertaa kuitenkin teimme hihat venyvästä kankaasta, koska viimeksi emme saaneet käsiä nostettua kunnolla ylösXD Nyt on paljon helpompi myös tanssia.


Lupauduin tekemään Megulle,Elluuhille ja eräälle muullekkin ryhmäläiselle mikit eli työtä riitti, kun joskus tekemämme mikkimiekkakin tuli korjattavaksi. 


Kojiharulla on myös olemassa oma "Tainnutus-sauva" jonka myös päätin aloittaa tietenkin vain kahta viikkoa ennen conia ^^' Nyt viimeisenä päivänä ennen lähtöä maalaaminen on kokonaan aloittamatta, toivottakaa onnea tämän kanssa!

Löysin laatikkojen kätköistä vanhan styrox-sydämen ja päällystin sen Silk claylla. Hiomisen ja gessoamisen jälkeen porasin sydämmeeen rei'än ja ruuvasin keppiin kiinni. Loput osat sauvasta koostuukin sitten Worblasta ja Softiksesta.

Yukista minulla olisi aikomus kuvata videopätkiä ja tehdä niistä vloggaus joten nähdään siellä ^^

-Pret-Ty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!