Me

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Yona WIP

 Hallo leute!
Aloittakaamme Joulukuu Yonan WIP postauksella :D 
Yonan teko taisi lähteä siinä heinäkuun puolessa välissä käyntiin ja valmistui lomalla ennen Kosuconia. Pinkki alusmekko oli aika yksinkertainen joten se valmistui ensimmäisenä. Kuten aikaisemmin kerroinkin värjäsin Yonaan peruukkia paremman väriseksi ja uuden ostaminen ei olisi kyllä pahasta, kun sen väristä palautetta tuomaroinnissa tuli. Punaisessa liivissä oli aika paljon hommaa, kun siihen tuli vuorikin.


 Obiin ja rusettiin tuli vain tarranauhat jolla ne pysyivät hyvin kiinni. Jousi syntyi kahdesta koivuvaneripalasta joihin laitoin liimapuun.
Vaneripalat, nuolet,sulat sekä kuminauhaa.
Kuvassa näkyvistä kankaista piti tulla pussukka johon pystyisi laittamaan nuolikotelon ja jousen, mutta se ei toiminut niin kuin halusin :c

Tuolien alla on paras kuivumispaikka ;)
Liimauksen jälkeen isä veti rälläkällä enimmät ylimääräiset pois ja loput tein sitten hioamakoneella. En halunnut ihan tasaista väriä vaan vähän luonnollisemman joten käytin Valttia,joka oli siihen juuri sopivaa. Kahden maalikerroksen jälkeen lisäsin kuminauhat ja kankaan kädensijan kohdalle.

Nuolissa kokeilin uutta materiaalia, cossaajien rakastamaa Worblaa. Sitä kävin vain ihan ostamassa Teralta. Voin sanoa, että ostaessani en tiennyt edes millä sitä voi leikata ja miltä se tuntui. Terävät sakset kelpaavat leikkaamiseen ja suosittelen piirtämään aina jotain malleja. Worbla sulaa yli 90 °C, mutta itse kuitenkin lämmitin sitä kuumailmapuhaltimella varmaan 200 °C, kun muuten siinä olisi kestänyt ikuisuus. 

Nuolenpäissä piti olla tarkkana, jotta niistä tulisi identtisiä


Ensin mustaa, sitten harmaata ja lopuksi hopeaa väriä kiilloksi.
Noiden nyörien laitto kiireessä lomalla oli aika tuskaista.

Sulkia en mitenkään erityisemmin käsitellyt vaan liimasin kiinni.

Toivottavasti ei enää ikinä tarvitse lomalla askarrella loppuun asua.
Korvakorut ovat yksi suosikki asioistani asussa! Niitä oli mukava väkerrellä animea katsellessa.
Ensin pyöritin tietyn määrän kierroksia kämmenen ympäri ja leikkasin ,että minulla oli nippu saman pituisia langanpätkiä. Sitten jaoin vielä ne kahtia ja laitoin pitkän langan niiden ympäri keskeltä ja tein tiukan solmun. Seuraavaksi helmet langoista läpi ja korvakoruun kiinni. Lopuksi leikkelin pitkät langanpätkät jos niitä oli.

Aluksi en ollut aivan varma, että haluaisinko tehdä viittaa, kun se ei nyt ole kaikista somin. Onneksi kuitenkin surautin sen, kun conissa olikin yllättävän viileä. 

~Pret-Ty
                           

2 kommenttia:

  1. Upea Cossi! On aina mielenkiintoista lukea muiden cosplayn tekemisestä, varsinkin nyt, kun oon itse tehnyt saman puvun :D.

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno cossi!
    Kiva nähdä että miten sä nuo bow & arrowsit teit! Itse kans tuleviin cosseihin olis tarvetta tehä semmoset... x)

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan!