Me

perjantai 19. syyskuuta 2014

Bernkastel - Ensimmäiset askeleet cosplayn saralla

Terve:) Meidän ensimmäinen Tracon tuli ja meni liian nopeasti, mutta ei ole ihan vielä sen postauksen aika, vaan haluaisin kertoa ensimmäisestä cossistani, Bernkastelista. Kierrätin asua siis Traconin lauantaina.Sarja: Umineko no naku koro ni 
Hahmo: Bernkastel
Cossaaja: Pret-Ty
 Tämän asun tein ihan vaan animen mukaan, koska en silloin tiennyt paljoakaan Umineko peleistä.

Tämän asun tein alunperin Mimiconiin 2013 ja silloin olin erittäin tyytyväinen asuuni, mutta kuten huomaatte, paaaljon parantamisen varaa olisi ollut... Tämä on todellakin suosikkiasuni tähän mennessä ja olen korjaillut sitä PALJON ensimmäisen kerran jälkeen.Tuskin tunnistan tätä edes samaksi cossiksi:O Olenkin käyttänyt Berniä jo neljässä eri conissa.

 Byääh rusetti on ihan lytyssä;_;

  Ekaa kertaa peruukin leikkaaminen oli jännittävää puuhaa, mutta ihan hyvin se meni. Kiitos Ellulle! Melkein kaikkea asussa on uusittu edes vähäsen. On jännitävää nähdä omaa kehitystään tämän cossin kautta ja olla ylpeä siitä.

Yksi suurimmista muutoksista oli vannehame. Tämä oli ihka ensimmäinen vannehameeni ja ihastuin siihen ensi silmäyksellä. Alimmat vanteet on vain otettu pois ja alimpaan käytävään on pujotettu kuminauha, jotta se pysyy ylhäällä. Täten vanteet voi myöhemmin halutessaan laittaa takaisin.
 Piakkoin myös tarkempaan Traconin postaukseen, see you until next time^^ <3

- Pret-Ty
Vähän maistiaisia ensi postauksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan vain!